r Stichting Codenz - CJG Dronten
Stichting Codenz

CJG Dronten

Onze school is partner van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Heeft u vragen over opvoeden? Stel ze aan het CJG. Dé plek waar u terecht kunt voor kleine en grote vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Deskundig panel
In het CJG vindt u alle opvoed- en opgroeikennis onder één dak. Of het nu gaat om vragen over alledaagse zaken rondom baby's, peuters, schoolgaande kinderen of over zwaardere onderwerpen zoals alcohol- en drugsgebruik of (digitaal) pesten. Waar u ook mee zit, het deskundig panel van
het CJG helpt u op weg. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders, professionals en ook voor jongeren zelf.

Informatie en advies
Op de website www.cjgdronten.nl vindt u veel opvoedinformatie, nieuws en een actuele agenda met activiteiten. Vanaf de site kunt u ook uw (anonieme) vragen stellen. U kunt het CJG ook bellen op telefoonnummer 0321-388910. Het CJG is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Het CJG is te vinden op Facebook (zoek naar CJG Dronten). Via Facebook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor ouders in Dronten.
Op onze school hangt ook een folderrek van het CJG met informatie over diverse thema’s.
Toelichting op de cookies  Privacydocument

Stichting Codenz
× sluit

Scholen die uitgaan van de stichting Codenz

Binnen onze stichting zijn 9 scholen aangesloten. U kunt snel meer informatie over elke school vinden door een school te selecteren. Bezoek de schoolsites voor uitgebreide informatie.


DRONTEN
Aan Boord
Christiaan Huygens (Afdeling voor hoogbegaafden, onderdeel van Het Kompas)
Codenz
De Zevensprong
Het Kompas
Het Zuiderlicht

SWIFTERBANT

BIDDINGHUIZEN

ZEEWOLDE
Christiaan Huygens (loc. Zeewolde - afdeling voor hoogbegaafden)
De Regenboog
De Richtingwijzer
Het Mozaïek

Overzicht Codenz scholen